Fırında Baget Kanat Tavuk

Fırında Baget Kanat Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kg baget kanat tavuk
  • Yarım çay bardağı ayran
  • Yarım çay bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı yedibaharat ( çiğ köfte baharatı )
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ

Fırında Baget Kanat Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karıştırma kasenin içine kekik, pul biber, biber salçası, ayran,süt, göz kararı tuz, sıvı yağ, yedibaharat ek ederek birlikte tel çırpıcı yardımıyla çırpın.
  2. Ardından harcın içine baget, kanat, ek ederek birlikte karıştırıp, buzdolabında en geç 2 saat vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletip dinlendirelim.
  3. Buzdolabında dinlenmiş baget ve kanatları, yağlı fırın kağıt serilmiş tepsiye dizin, fanlı fırında,200 derecede 40 dakika denetimli olarak pişirin. Afiyet olsun.

Fırında Baget Kanat Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Jelepone Biber Turşusu
Balon Gibi Kabaran Patlıcanlı Börek
Porsiyonluk Köstebek Pasta
Yumurtalı Çubuklar
3 Malzemeli Kolay Mücver
Çanakta Haydari
Hdabla | © 2025 |