Fırında Baget Kanat

Fırında Baget Kanat Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg baget kanat karışık
- 1 yemek kaşığı yedi baharat ( çiğ köfte baharatı )
- 1 yemek kaşığı isot
- 1 çay bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 tatlı kaşığı kekik
- Yarım çay bardağı sıvı yağ
- Tuz
Fırında Baget Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karıştırma kasenin içene sıvı yağ, süt ,kekik, pul biber,tuz ,yedi baharatı ek ederek birlikte karıştırın.
- üzerine baget ve kanadı bırakıp tüm materyalleri birlikte karıştırın.
- Ardından saklama kabına bırakın.
- Üzerini kapatıp en az iki saat buzdolabında bekletin ,vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletin ve daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine baget ve kanatları aralıklı olarak dizin.
- 200 derecede fanlı fırında 50 dakika denetimli olarak pişirin afiyet olsun 🙏🌼.
Fırında Baget Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


