Fırında Baget Kanat

Fırında Baget Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg baget kanat karışık
  • 1 yemek kaşığı yedi baharat ( çiğ köfte baharatı )
  • 1 yemek kaşığı isot
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz

Fırında Baget Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kasenin içene sıvı yağ, süt ,kekik, pul biber,tuz ,yedi baharatı ek ederek birlikte karıştırın.
  2. üzerine baget ve kanadı bırakıp tüm materyalleri birlikte karıştırın.
  3. Ardından saklama kabına bırakın.
  4. Üzerini kapatıp en az iki saat buzdolabında bekletin ,vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletin ve daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine baget ve kanatları aralıklı olarak dizin.
  5. 200 derecede fanlı fırında 50 dakika denetimli olarak pişirin afiyet olsun 🙏🌼.

Fırında Baget Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yayla Çorbası
Salatalık Sandal
Elmalı Rulo Kek
Sarımsaklı Karnabahar
Muzun Reenkarnasyonu
Diyete Uygun Yulaf Kahvaltı
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet