Fırında Baget Kanat

Fırında Baget Kanat Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg baget kanat karışık
  • 1 yemek kaşığı yedi baharat ( çiğ köfte baharatı )
  • 1 yemek kaşığı isot
  • 1 çay bardağı süt
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • Tuz

Fırında Baget Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kasenin içene sıvı yağ, süt ,kekik, pul biber,tuz ,yedi baharatı ek ederek birlikte karıştırın.
  2. üzerine baget ve kanadı bırakıp tüm materyalleri birlikte karıştırın.
  3. Ardından saklama kabına bırakın.
  4. Üzerini kapatıp en az iki saat buzdolabında bekletin ,vaktiniz varsa bir gece buzdolabında bekletin ve daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine baget ve kanatları aralıklı olarak dizin.
  5. 200 derecede fanlı fırında 50 dakika denetimli olarak pişirin afiyet olsun 🙏🌼.

Fırında Baget Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuru Pasta
Doyurucu Lebeniye Çorbası
Gelin Pastası
Çağla Aşı (Yoğurtu)
Kışlık Domates Sosu
İmparator Kahvesi (Bayram Harmanı)
Hdabla | © 2025 |