Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği

Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yufka

İçi için;

  • 200 gr kaşar peyniri
  • 1 adet domates
  • 2 adet yeşil biber
  • Yarım paket pastırma
  • Biraz sucuk
  • Biraz tuz

İç sosu:

  • 1 yumurta beyazı
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 1 çay bardağı su

Dış sosu:

  • 1 yumurta sarısı
  • 1 su bardağı süt
  • Galeta unu

Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yufkaları 4′ e kesiyoruz.
  2. İç materyalleri minik minik doğruyoruz ve hepsini karıştırıyoruz.
  3. Sosları farklı kaplarda iç sos ve dış sos olarak hazırlıyoruz.
  4. Sonra sarma süreci yapıyoruz. Yufkalarda alıyoruz iç sostan 1 yemek kaşığı sürüp üzerine iç gereçten kendiniz ne kadar dolu olsun istiyorsanız koyabilirsiniz sonra çok sıkı olmadan sarıyoruz.
  5. Sonra dış sosa bulayıp galeyana batırıyoruz tepsiye bu türlü yapıp dizip 200 derece fırında kızarana kadar pişiriyoruz.
  6. Toplam 5 yufkadan 20 adet paçanga böreğimiz oldu.

Afiyet olsun

Fırında Az Yağlı Nefis Paçanga Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

+5 Ay İrmikli Pekmezli Bebek Öğünü
Dere Otlu Poğaça (Kıyır Kıyır)
Patates Mantısı (Videolu)
Kahvaltılık Milföyden Gözleme
Muhallebili Güllaç
Sarımsak Soslu Mantar
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet