Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla)

Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla) Tanımı İçin Malzemeler

  • 700 gram dana kıyma
  • 6 adet yeşil biber
  • 6 adet kırmızı biber
  • 2 büyük uzunluk kuru soğan
  • 3 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • Pul biber
  • Kırmızı toz biber

Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan, sarımsak ve biberleri robottan geçirin.
  2. Karışımın suyunu süz ve kıymaya ekleyin.
  3. Baharatları da katıp uygunca yoğurun.
  4. Yağlı kağıt serdiğin borcama harcı yayıp bastırın.
  5. Kare ya da dikdörtgen formda dilimleyin.
  6. 180°c fırında 25-30 dk pişir.
  7. Hamurdan sac üzerinde lavaş pişirin.
  8. Airfryer’da köz biber hazırlayın.
  9. Lavaşa kebabı sar, köz biberle servis et!.

Fırında Adana Tadında Kebap (Evde Lavaşla) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ali Nazik Tarifi
Reyhan Şerbeti
Fındıklı Kurabiye
Elmalı Muhallebi +8 Ay
Fırında Biber Dolması
Tartolet
Hdabla | © 2025 |