Fındıklı Güllaç

Fındıklı Güllaç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket güllaç (10 adet)
  • 2 litre süt
  • 3 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 2 yemek kaşığı gül suyu
  • 2 su bardağı çekilmiş fındık

Fındıklı Güllaç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 2 litre süt ve 3 su bardağı şekeri kaynara yakın ısıtıyoruz.
  2. 5. Kata kadar her katı sütle ıslatıyoruz.
  3. 5. Katın ortasına çekilmiş fındığı koyuyoruz.
  4. B, 5 kat daha ıslatarak çıkıyoruz.
  5. Buz dolabında dinlendiriyoruz.
  6. Sonra üzerini meskendeki gereçlerle süslüyoruz.

Fındıklı Güllaç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çıtır El Açması Börek
Gün Menüsü Beş Çayı
Tahinli Kurabiye
İslim Kebabı (Parça Etli Ve Özel Soslu)
Pratik Tarif Pancar Meze
Kremsi Kıvamı İle Borcamda Kardelen Pastası
Hdabla | © 2025 |