Ev Yapımı Sucuk

Ev Üretimi Sucuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 kilo iki kere çekilmiş dana kıyma
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pul biber
  • Toz kırmızı biber
  • Yeni bahar

Ev Üretimi Sucuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri yoğuruyoruz bir gece buzdolabında cam kavanozda bekletiyoruz ,baharatlar iç içe geçsin diye.
  2. Sabah tekrar yoğuruyoruz. Strece serip sıkı sıkı sarıyoruz.
  3. Buzlukta iki gün bekledikten sonra kullanacağımız vakit 10 dk evvelce çıkarıp dilimliyoruz afiyet olsun.

Ev İmali Sucuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sucuklu Biberli Hellim Peyniri
Eli Böğründe (Kahramanmaraş Yemeği)
Tiritli Köfte
Patates Muffin
Semiz Otu Salatası
Pudingli Kek
Hdabla | © 2025 |