Ev Yapımı Limonata

Ev Üretimi Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet yahut 500-600 gram limon
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 5-6 adet karanfil
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıcak su (karanfil için)
  • 5 su bardağı yahut 1 litre soğuk içme suyu
  • 5-6 kol taze nane

Ev Üretimi Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce bir küvete limonların kabuğu ince rendelenir.
  2. Toz şeker ile elle ovularak şeker ile özdeşleştirilir.
  3. Kabuğu rendelenen limonlar sıkılarak 1 su bardağı çıkan limonun suyu eklenir.
  4. Elle yeterlice ovularak şekerim erimesi sağlanır.
  5. Üzerine evvel sıcak suda bekleyen 5-6 adet karanfil ek edilir.
  6. Arkasından taze nane eklenir.
  7. Hazır olan karışım buzdolabında bir kaç saat bekletilir.
  8. Ardından öteki bir küvete tül yahut ince süzgeç yardımıyla süzülür.
  9. Servis; meşrubat bardağına konulur ve yanında limon ile servis edilir.Afiyet olsun.

Ev İmali Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Buzluk İçin Frambuazlı Tart (Videolu)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soslu Makarna
Magnolia
Tavuk Izgara (İster Mangalda İster Fırında)
Fırın Sütlaç
Elmalı Kurabiye
Fındıklı Baklava
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.