Ev Yapımı Galete Unu Tarifi

Ev Üretimi Galete Unu Tanımı İçin Malzemeler

  • Yeterince bayat ekmek

Ev Üretimi Galete Unu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bayat ekmekler küçük modüllere ayrılır.
  2. Fırın tepsiye koyup çıtır olana kadar fırınlanır.
  3. Fırından çıkarıp soğumaya bırakılır.
  4. Robottan geçirip köftelerde, tavuk sinitzelde kullanılır.
  5. Hem 💯ekonomik bayat ekmekler israf olmaz pahalanmış olur dışardan alınmamış olur.Afiyet olsun⚘.

Ev Üretimi Galete Unu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ev Yapımı Yoğurt
Sütsüz Basit Poğaça
Çilek Reçeli
Yoğurtlu Yumurta (Pratik Kahvaltı Tarifi )
Püf Noktalarıyla Yaş Pasta
Kıyır Kıyır Hatay Kömbesi
Hdabla | © 2025 |