Ev Usulü Adana Kebap
Ev Yöntemi Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram orta yağlı dana kıyma
- 2 adet ince çekilmiş kapya biber
- 1 tepeleme tatlı kaşığı toz biber
- 1 tatlı kaşığı tuz
Ev Yolu Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kıymayı yoğurma kabına alalım.
- İnce kıyılmış kapyayı ek edelim.
- Tuzu ve baharatını ekleyip yoğuralım.
- Yağlı kağıt serili tepsiye çok ince olacak biçimde yayalım.
- 2 -3 parmak genişliğinde keselim.
- Üzerine çizgiler oluşturalım 200 derecelik fırında pişirelim lavaş soğan salatası ve maydanoz ile servis edelim. Afiyet olsun 😋.
Ev Yöntemi Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı














