Ev Usulü Adana Kebap

Ev Yöntemi Adana Kebap Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram orta yağlı dana kıyma
  • 2 adet ince çekilmiş kapya biber
  • 1 tepeleme tatlı kaşığı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Ev Yolu Adana Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kıymayı yoğurma kabına alalım.
  2. İnce kıyılmış kapyayı ek edelim.
  3. Tuzu ve baharatını ekleyip yoğuralım.
  4. Yağlı kağıt serili tepsiye çok ince olacak biçimde yayalım.
  5. 2 -3 parmak genişliğinde keselim.
  6. Üzerine çizgiler oluşturalım 200 derecelik fırında pişirelim lavaş soğan salatası ve maydanoz ile servis edelim. Afiyet olsun 😋.

Ev Yöntemi Adana Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavçe Gravce (Tencereden Tepsiye) Kuru Fasulye
Mantar Sote
Bonfile Tava
Sakallı Poğaça
Yoğurtlu Çıtır Kabak
Kahve Yanı Çikolata
Hdabla | © 2025 |