Etli Nohut

Etli Nohut Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram nohut
  • 350 gram dana kuşbaşı
  • 1 adet soğan
  • 1 dolu yemek kaşığı domates biber salçası karışık
  • 1 çay bardağı zeytin yağı
  • 1 çay kaşığı tuz

Etli Nohut Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan nohut ıslatılır sabah bir taşım kaynatılır ,kabaran nohutlar kullanılır yada dondurucuda hazır var ise oda olur ben akşamdan ıslayarak hazırladım.
  2. Tencereyi ocağa alıp yağı ısıtıp etlerimizi koyup çabucak soteleyelim.
  3. Ardından soğanı küp küp doğrayıp etlere ekleyip kavurup salçayı ekleyip karıştırıyoruz.
  4. Ardından nohutları ekliyoruz, yağ ve salça da bir çevirip suyunu ek ediyoruz.
  5. Suyu nohutların üzerini iki üç parmak geçecek kısık ateşte kıvam alıp pişene kadar pişiriyoruz afiyet olsun.

Etli Nohut Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kumlu Pasta
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Su Tatlısı
Patatesli Ispanak Graten
Susamlı Minik Kurabiyeler
Akşam Yemeği Menüsü
Çiçekli Tart
Patates Dizmesi (Tencerede Aşırı Lezzetli)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet