Etli Kuru Fasülye

Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram kuru fasülye
  • 1 kg kuşbaşı
  • 1 büyük soğan
  • 1yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Pul biber
  • Tuz

Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyeleri bi kaç saat evvel kaynatıp bekletin.
  2. Etleri yağda suyunu bırakıp çekene kadar kavurun.
  3. Ardından soğanları ekleyip kavurun.
  4. Kavrulan soğanlara salçalarımızı ek edip biraz kavurun.
  5. Fasülyeleri ekleyin ve suyunu verin orta ateşte pişirin.
  6. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tavuk Sote
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Limon Rüyası
Patatesli Patlıcan Oturtma
Fırınlama Yöntemi İle Karnıyarık Tarifi (Videolu)
Lokanta Usulü Ezogelin Çorbası
Dana Sote
Portakal Aromalı Kek
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet