Etli Kuru Fasülye

Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram kuru fasülye
  • 1 kg kuşbaşı
  • 1 büyük soğan
  • 1yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Pul biber
  • Tuz

Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyeleri bi kaç saat evvel kaynatıp bekletin.
  2. Etleri yağda suyunu bırakıp çekene kadar kavurun.
  3. Ardından soğanları ekleyip kavurun.
  4. Kavrulan soğanlara salçalarımızı ek edip biraz kavurun.
  5. Fasülyeleri ekleyin ve suyunu verin orta ateşte pişirin.
  6. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Kabak Tatlısı
Kolay Kurabiye
Ispanaklı Yeşil Poğaça
Kandil Simidi
Sebzeli Köfte Tarifi
Güveçte Etli Kuru Fasulye
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet