Etli Kuru Fasülye

Etli Kuru Fasülye Tanımı İçin Malzemeler

  • 750 gram kuru fasülye
  • 1 kg kuşbaşı
  • 1 büyük soğan
  • 1yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Pul biber
  • Tuz

Etli Kuru Fasülye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasülyeleri bi kaç saat evvel kaynatıp bekletin.
  2. Etleri yağda suyunu bırakıp çekene kadar kavurun.
  3. Ardından soğanları ekleyip kavurun.
  4. Kavrulan soğanlara salçalarımızı ek edip biraz kavurun.
  5. Fasülyeleri ekleyin ve suyunu verin orta ateşte pişirin.
  6. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.

Etli Kuru Fasülye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Basmati Pilav
Sushi
Soğanlı Yumurta (Soğanlama)
Fırında Pesto Soslu Somon Ve Kuşkonmazlı Şık Tabak
Muhteşem Tam Kivamin Da Tavuk Sote
Tatlı İsteğini Kesmek İçin Kahve
Hdabla | © 2025 |