Etli Kereviz

Etli Kereviz Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram kuzu eti
- 1 kg kereviz
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 tatlı kaşığı domates salça
Terbiyesi için;
- 1/2 (yarım) adet limon
- 1 adet yumurta sarısı
Etli Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?
- Sebzeleri 1/2 limon sıkılmış suya doğrayın.
- Etin tencerede suyunu çektirin.
- Soğanı doğrayın ve yavaşça kavurun.
- Domates salçası ekleyin, yavaşça kavurun.
- Sebzeleri ekleyin. 2 parmak aşacak kadar su ve tuz ekleyin.
- Terbiye: 1/2 limon suyunda yumurta sarısını çırpın.
- Piştikten sonra yemeğin altını kapatın, terbiyesini yavaş yavaş karıştırarak yemeğe ekleyin.
Etli Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
