Etli Kereviz

Etli Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram kuzu eti
  • 1 kg kereviz
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 tatlı kaşığı domates salça

Terbiyesi için;

  • 1/2 (yarım) adet limon
  • 1 adet yumurta sarısı

Etli Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sebzeleri 1/2 limon sıkılmış suya doğrayın.
  2. Etin tencerede suyunu çektirin.
  3. Soğanı doğrayın ve yavaşça kavurun.
  4. Domates salçası ekleyin, yavaşça kavurun.
  5. Sebzeleri ekleyin. 2 parmak aşacak kadar su ve tuz ekleyin.
  6. Terbiye: 1/2 limon suyunda yumurta sarısını çırpın.
  7. Piştikten sonra yemeğin altını kapatın, terbiyesini yavaş yavaş karıştırarak yemeğe ekleyin.

Etli Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tiramisu Pankek (Diyete Uygun)
Kolay Pankek Tarifi
Bebekler İçin Lokum Püre
Haşhaşlı Çıtır Börek
Bal Kabak Tatlısı
Soslu Tavuk Baget, Fırında Patates
Hdabla | © 2025 |