Eti Fingerlı Pasta

Eti Fingerlı Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket puding(1 lt süt ile hazırlanan)
  • 1 lt süt
  • 4 paket eti finger bisküvi

Üzeri için;

  • 1 paket kenton pasta süsü(kakaolu)
  • 1 paket antep fıstıklı gofret

Eti Fingerlı Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pudingi ve sütü tencereye alıp kaynayana kadar karıştırıyoruz. Kaynadığı üzere alıyoruz.
  2. İlk sırayı dizdiğimiz bisküvilerin üzerine çabucak kapatacak kadar az puding söküp yayıyoruz.
  3. Diğer katlar da yeniden tıpkı. Ben bu biçimde bu borcama 4 kat yaptım.
  4. 1 sıra yatay 1 sıra dikey olarak dizdim.
  5. En üst sırada pudingi yayıp spatula ile düzledim.
  6. Soğuğu çıktıktan sonra gofreti bıçakla ufalayarak güzelce doğradım ve köşelerine serptim.
  7. Orta kısmını da kakaolu kenton pasta süsü ile süsledim.
  8. Tek dikkat gerektiren husus puding soğumadan bisküvilerin serilerek çabucak üzerine dökülmesi.
  9. Bu sayede bisküvilerin ıslatmadan pudingin sıcaklığıyla yumuşaması.
  10. Ben bisküvide paketteki kırıkları kullanmadan bu ebat borcamda kalan bisküvileri sizinle paylaştım. Siz borcamınıza/ tepsinize nazaran paket ölçünüzü ayarlayabilirsiniz.
  11. Bu ebat borcamda 4 paketten kırıklar hariç bu kadar bisküvi artıyor.
  12. Kalanları isterseniz robotta çekip üzerini süsleyebilirsiniz.Afiyet olsun.

Eti Fingerlı Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Görünüşü Farklı Mozaik Pasta
Zeytinyağlı Patatesli Milföy Böreği
1+ Yaş Bebekler İçin Tahinli Ballı Muzlu Yoğurt
Taco Birria (Meksikan Tarifi )
Muzlu,Çilekli Tepside Köstebek Pasta
Hızlı Kuru Fasulye
Hdabla | © 2025 |