Et Sote Ya Da Saç Kavurma

Et Sote Ya Da Saç Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 1/2 (yarım) kg. kuzu kol (kemiksiz kuşbaşı doğranmış)
  • Az ölçüde doğranmış kuyruk yağı
  • 1 adet kuru soğan
  • 5-6 adet yeşil biber
  • 3-4 acı biber (isteğe bağlı)
  • 7-8 diş sarımsak
  • 3-4 adet domates ya da 7-8 kaşık domates sosu
  • Az ölçüde zeytinyağ
  • Tuz

Et Sote Ya Da Saç Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Et tencereye kuyruk yağı ile konulur. Kısık ateşte suyunu salana kadar çevrilir.
  2. Sonra soğan biber ve sarımsak eklenir. Zeytinyağ ek edilir. Suyunu çekerse su ek edilir.
  3. Etler pişince domates ya da domates sosu eklenip tuz ek edilir. Afiyet olsun.

Et Sote Ya Da Saç Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tart Kalıbında Portakal Soslu Muhallebili Kek
Buğday Yoğurtlama (Teble) Antakya Usulü
Cennet Hurması Tatlısı
Artan Pilav Ve Kışlık Konserve İle Domates Çorbası
Çilekli Magnolia
Kolay Sütlaç Yapımı
Hdabla | © 2025 |