Et Haşlama (Kemiksiz)

Et Haşlama (Kemiksiz) Tanımı İçin Malzemeler

  • 300 gram orta yağlı kuşbaşı et
  • 2 adet patates
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı kekik
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Çok az kimyon
  • İsteğe bağlı biber salçası (ben kullanmadım)

Et Haşlama (Kemiksiz) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etimizi düdüklü tencereye alıyoruz üzerini geçecek kadar su ek edilir ve haşlamaya bırakılır.
  2. Patatesleri soyup küp küp doğrayalım.
  3. Soğanı ve sarımsakları soyalım.
  4. Haşlanmış ete doğranmış patatesleri bütün soğan ve sarımsakları,baharatları ekleyip patatesler pişene kadar tekrar ocağa alalım.
  5. Pişen yemeği içindeki soğanı çıkaralım.
  6. Sarımsakları da çıkarıp bi tabağa alıp ezelim tekrardan yemeğin içine katalım.
  7. Muhteşem yemeğimiz hazır şimdiden herkese afiyet olsun.

Et Haşlama (Kemiksiz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patates Salatası ( Hardallı )
Simit Ve Kaşarlı Sucuklu Simit
Püreli Köfte
Semizotlu Enfes Tavuk Salatası
Havuçlu Tarçınlı Kek
Domatesli Soğanlı Salata
Hdabla | © 2025 |