Et Fajita

Et Fajita Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram bonfile et
  • 4-5 tane renkli şeker biber
  • 1 tane kırmızı acı biber
  • 1/2 (yarım) soğan
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 diş sarımsak

Et Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bifteğe tuz ve karabiber dökerek 5-10 dakika marine edelim.
  2. Tavayı yağlayıp yüksek ateşte ısıtalım. Etimizi gerili önlü 5 dakika mühürleyerek pişirelim.
  3. Etimiz piştikten sonra kestiğimiz soğan, biberler ve ezikmiş sarımsak ekleyelim. 3-4 dakika orta ateşte pişirelim.
  4. Tavadan etimizi bir tabağa alıp 5-10 dakika dinlendirelim.
  5. Sonrasında jülyen olarak etimizi keselim.
  6. Tabaklama yaparken biberlerimizi tabana koyalım, üstüne jülyen kestiğimizi etimizi koyalım.Afiyet olsun.

Et Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fırında Patates Yatağında Soslu Bıldırcın
Mini Pişiler
Fit Ispanaklı Pankek
Enginarlı Pilav
Tek Kişilik Akışkan Sufle
Patatesli Kuru Patlıcan Yemeği
Hdabla | © 2025 |