Mini Pişiler

Mini Pişiler Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağının çeyreği sıvı yağ
  • 1 adet kabartma tozu
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

Mini Pişiler Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurt, yumurta ,sıvı yağ bir kaba alınır ve düzgünce karıştırılır .
  2. Daha sonra tuz, kabartma tozu ve un ile hamur kıvamına getirilir .
  3. Küçük bezelere ayrılır ve küçük pişi biçiminde açılır .
  4. Kızgın yağda kızartılır, küçük pişiler hazır afiyet olsun.

Mini Pişiler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:5 Dakikada Supangle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Net Ölçülü İrmik Helvası
Bulgur Pilavı
Fissler Düdüklüde Pratik Yeşil Fasülye Yemeği
Karnabahar Yemeyen Kalmasın, Fırında Kızarmış Karnabahar
Patatesli El Açması Kolay Börek (Videolu)
Meyveli Pasta Tarifi
Hdabla | © 2024 |