Et Fajita

Et Fajita Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 büyük modül antirikot
  • Yarım çay bardağı soya sosu
  • 1 çay bardağı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Karabiber
  • 1 büyük uzunluk kırmızı soğan
  • 3 adet kapya biber
  • 3 adet yeşil biber
  • Kimyon
  • Toz tatlı kırmızıbiber

Et Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kaseye birinci evvel julyen doğranmış antirikot,soya sosu,zeytinyağı,2 diş doğranmış sarımsak karabiber ile 3-3.5 saat buzdolabında marine edelim .
  2. Marineden sonra tavada etleri bir hoş soteyelim tabağa alalım ,önce yarım ay biçimindeki soğanları daha sonra kapya biberi ve yeşil biberi soteleyelim.
  3. Etleri de ek edilir ,üzerine karabiber,kimyon,tatlı toz biber atarak biraz daha kavuralım. Afiyet olsun.

Et Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Sonbahar Keki
Şeftali Ve Nektarin İle Dondurma
Diyete Uygun Puding Tarifi
Kıtır Milföy Talaş Usulü Atıştırma (Bekar Evi Tarifleri)
Annemin Tarifiyle Nohut Yemeği
Pekmezli Kabak Tatlısı
Hdabla | © 2025 |