Erzurum Pastası

Erzurum Pastası Tanımı İçin Malzemeler

  • 100 gram margarin yahut tereyağı
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 2/3 su bardağı sıvı yağ
  • 3 çay kaşığı karbonat
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için)
  • Un

Erzurum Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 su bardağı toz şeker ve 2 yumurtayı karıştıralım daha sonra yoğurdunu ekleyelim.
  2. Diğer materyalleri de ekleyip karıştıralım içerisine üzüm de koyabilirsiniz.
  3. Üzerine yumurta sürüp ceviz koyuyoruz bu tercihe bağlı.
  4. 180 derecede kızarana kadar pişirelim.

Deneyeceklere afiyet olsun.

Erzurum Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köy Çorbası
Tencerede Nefis Etli Patlıcan Yemeği
Ev Usulü Tavuklu Pide
Kalıpsız Evde Dubai Çikolatası
Evde Köfte Ekmek Tarifi (Gurmelerin Damağını Çatlatmalık)
Glutensiz Fit Yulaflı Pide
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet