Erzurum Pastası

Erzurum Pastası Tanımı İçin Malzemeler
- 100 gram margarin yahut tereyağı
- 1 su bardağı toz şeker
- 2/3 su bardağı sıvı yağ
- 3 çay kaşığı karbonat
- 1 su bardağı yoğurt
- 2 adet yumurta (birinin sarısı üstü için)
- Un
Erzurum Pastası Tanımı Nasıl Yapılır?
- 1 su bardağı toz şeker ve 2 yumurtayı karıştıralım daha sonra yoğurdunu ekleyelim.
- Diğer materyalleri de ekleyip karıştıralım içerisine üzüm de koyabilirsiniz.
- Üzerine yumurta sürüp ceviz koyuyoruz bu tercihe bağlı.
- 180 derecede kızarana kadar pişirelim.
Deneyeceklere afiyet olsun.
Erzurum Pastası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




