En Pratik Profiterol

En Pratik Profiterol Tanımı İçin Malzemeler

  • 4/5 adet milföy

Muhallebisi için;

  • 1 lt süt
  • 1 çay bardağı şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 paket şekerli vanilin
  • 1 paket krem şanti

Üzeri için;

  • Çikolata sosu

En Pratik Profiterol Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Milföylerimizi istediğimiz büyüklükte kesip fırına gönderiyoruz.
  2. Milföyler kızartırken bu ortada tatlımızın muhallebisini yapmaya geçebilirsiniz 1 litre süte un ,nişasta ve şekeri alıp karıştırarak klasik muhallebimizi yapıyoruz ve göz göz pişmeye başladıktan sonra şekerli vanilin ve tereyağımızı ekliyoruz .
  3. Üzerine streç ile kapatıp soğumasını bekliyoruz.
  4. İster hazır ister kendi yaptığınız rastgele bir çikolata sosunu da hazırlıyoruz ve bunları birinci sıcaklıkları çıkıp soğumasını bekliyoruz.
  5. Soğuyan muhallebimize bir paket kremşantimizi ekleyip blenderımızın yüksek ayarı ile çekiyoruz ve ipeksi bir kremamız oluyor.
  6. Kızartıp soğuttuğumuz milföy hamurların ortalarına açıp içerisine muhallebilerimizi taşırmadan koyuyoruz ve servis edeceğimiz sabahı alıyoruz en son üzerine çikolata sosumuzda dilediğinizce dökerek süsleyip servise hazır ediyoruz.
  7. Deneyecek olanları şimdiden afiyet olsun teşekkür ederim.

En Pratik Profiterol Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Akşam Yemeği
Ispanaklı Peynirli Kiş
Evde Kesme Makarna
Lor Peynirli Havuçlu Fit Börek
Avakado Yediren Yumurta
Orman Merveli Turta
Hdabla | © 2025 |