En Pratiğinden Taze Fasulye

En Pratiğinden Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kilo yeşil fasulye
  • 1 su bardağı domates sosu
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 2 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı tuz

En Pratiğinden Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulyelerimizi kaldıklarında ayırıp görseldeki üzere doğruyoruz.
  2. Fasulyelerimizi uygunca yıkıyoruz.
  3. Tencere fasulyelerimizi güzelce yerleştiriyoruz.
  4. Üzerine; yarım çay bardağı sıvı yağını, 1 su bardağı domates sosunu, 1,5 su bardağı sıcak suyu, 2 çay kaşığı tuz, 2 diş sarımsağı minik minik doğrayıp ekliyoruz.
  5. Orta ateşte ağzı yarım kapalı biçimde pişiriyoruz.
  6. Pişerken 1 sefer karıştırıyoruz.
  7. Suyu çektikten sonra piştiğinden emin olmak için denetim ediyoruz.
  8. Biraz sertlik varsa az bişey daha sıcak suyu ek edip pişirmeye devam edebilirsiniz.

Afiyet olsun.

En Pratiğinden Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mayasız Kolay Pişi
Hinkali Gürcü Mantısı
Pazı Kavurması
Yeşil Mercimekli Humus (Trombosit Deposu)
Tavuk Döner
Aşure
Hdabla | © 2025 |