En Pratiğinden Taze Fasulye
En Pratiğinden Taze Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kilo yeşil fasulye
- 1 su bardağı domates sosu
- Yarım çay bardağı zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- 2 çay kaşığı tuz
En Pratiğinden Taze Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Fasulyelerimizi kaldıklarında ayırıp görseldeki üzere doğruyoruz.
- Fasulyelerimizi uygunca yıkıyoruz.
- Tencere fasulyelerimizi güzelce yerleştiriyoruz.
- Üzerine; yarım çay bardağı sıvı yağını, 1 su bardağı domates sosunu, 1,5 su bardağı sıcak suyu, 2 çay kaşığı tuz, 2 diş sarımsağı minik minik doğrayıp ekliyoruz.
- Orta ateşte ağzı yarım kapalı biçimde pişiriyoruz.
- Pişerken 1 sefer karıştırıyoruz.
- Suyu çektikten sonra piştiğinden emin olmak için denetim ediyoruz.
- Biraz sertlik varsa az bişey daha sıcak suyu ek edip pişirmeye devam edebilirsiniz.
Afiyet olsun.
En Pratiğinden Taze Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

















