En Pratiğinden Krep Gözleme

En Pratiğinden Krep Gözleme Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 2 su bardağı un
  • 2 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tuz

İç harcı için;

  • Rendelenmiş kaşar
  • Ispanak
  • Patates
  • Lor peyniri

En Pratiğinden Krep Gözleme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için materyallerin hepsini bir ortaya getiriyoruz ve güzelce çırpıyoruz.
  2. İç harcımızıda hazırlıyoruz ve kenarı alıyoruz.
  3. Ben rendelenmiş kaşar kullandım.
  4. Hamurdan bir kepçe alıyoruz ve evvelce ısıttığımız tavaya yağ eklemeden hamurdan ekliyoruz.
  5. Hamurumuz ne çok ince ne de çok kalın olacak.
  6. İlk döktüğümüz tarafın üzerinde kabarcıklar çıkmaya başlayınca tavadan çarçabuk ayırabilirsiniz ve hamuru karşıt çevirelim.
  7. Ortaya iç harçtan ekleyelim.
  8. Yarım ay halinde hamuru kapatalım ve uçlarından parmakla bastırarak birleştirelim.
  9. Sonrasında her iki tarafını kızarana kadar pişirelim.
  10. Pişen kısmını tereyağıyla yağlayalım.
  11. Tüm hamur bitene kadar tıpkı süreci yapalım.
  12. Krep gözlememiz hazır ve deneyen herkese şimdiden afiyet olsun.

En Pratiğinden Krep Gözleme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şehriyeli Tavuk Suyu Çorba
Havuç Mücver
Patlıcan Karnıyarık
Pofidik Karnabahar
Kuzugöbeği Mantarı Kavurması
İncirli Üzümlü Kek Tarifi
Hdabla | © 2025 |