Elmas Kurabiye

Elmas Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin
  • 2.5 yemek kaşığı kakao
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • 2.5-3 su bardağı un
  • 1 tane yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Süslemek için;

  • Kahvaltılık çikolata

Elmas Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Un hariç tüm materyalleri bir kapta karıştıralım, unu dikkatlice ekleyerek yoğuralım .
  2. Ceviz büyüklüğünde modüller alıp yuvarlayalım, tozşekere bulayıp tepsiye dizelim.
  3. Üzerine oklava ile delik açalım, pişerken kabarınca delikler kapanabilir.
  4. Sıcakken tekrar oklava ile delikleri açabilirsiniz.
  5. Önceden ısınmış 180 derece fırında 25 dk pişirelim her fırın tıpkı değil denetimli pişirin.
  6. Pişen kurabiyeler soğuduktan sonra kahvaltılık çikolatayla süsleyelim afiyet olsun🌸.

Elmas Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Harika Revani Tarifi
Ayva Tatlısı
Adana Kebap Köfte
Köri Tavuklu Börek
Bebişlere Lor Peynir
Güllü Cheesecake (Kendi Tarifim)
Hdabla | © 2025 |