Elmas Kurabiye
Elmas Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 3 yemek kaşığı kakao
- 250 gram margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı pudra şekeri
- 1.5 su bardağı un
- Yarım paket kabartma tozu
Bulamak için;
- Şeker
Üzeri için;
- Çikolata
Elmas Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tüm materyalleri ekleyip yoğuralım ,yumuşak bir hamur elde edin .
- Daha sonra ceviz büyüklüğünde kesimler koparıp yuvarlayın ve şekere bulayıp ortasını parmağınız ile çöktürün.
- 180 derece fırında 15- 20 dk pişirin, soğuduktan sonra üzerine çikolata koyun afiyet olsun.
Elmas Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









