Elmalı Pankek (Yumurtasız)

Elmalı Pankek (Yumurtasız) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet elma
  • 2 yemek kaşığı un
  • Çok az su

Elmalı Pankek (Yumurtasız) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Elmayı soyup cam rende ile rendeliyoruz.
  2. Elmayı bir kaseye alıp su ve unu ekleyip karıştırıyoruz.
  3. İki tarafı da pişiriyoruz ve pankekimiz hazır.

Elmalı Pankek (Yumurtasız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bebekler İçin Fırında Patates Köftesi
Fırın Tepsisinde 4 katlı Kolay Yaş Pasta ( Kalıp Kullanmadan)
Fırında Palamut
Pırasalı Havuçlu Pilav ( Zeytinyağlı )
Kabak Yemeği
Haşhaşlı Tuzlu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |