Elmalı Pankek (Yumurtasız)

Elmalı Pankek (Yumurtasız) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet elma
  • 2 yemek kaşığı un
  • Çok az su

Elmalı Pankek (Yumurtasız) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Elmayı soyup cam rende ile rendeliyoruz.
  2. Elmayı bir kaseye alıp su ve unu ekleyip karıştırıyoruz.
  3. İki tarafı da pişiriyoruz ve pankekimiz hazır.

Elmalı Pankek (Yumurtasız) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıymalı Karnabahar Yemeği (On Haşlama Yapmadan Çok Güzel Oluyor)
Şeftalili Ters Kek
Fırın Sütlaç (Yumurtalı)
Havuçlu Pırasalı Kek
Kıymalı Kaşarlı Patlıcan Sandal
Çıtır Tavuk
Hdabla | © 2025 |