Elmalı Muzlu Muhallebi

Elmalı Muzlu Muhallebi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım elma
  • 1 adet muz
  • 1 yemek kaşığı bebek irmiği
  • 1 çay bardağı su

Elmalı Muzlu Muhallebi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle elmayı cam rende ile rendeliyoruz.
  2. Sonra bir kasede muzu eziyoruz.
  3. Rendelenmiş elmayı muzun üzerine ekliyoruz.
  4. Su ve irmiği kaynatıp onu da kaseye ekleyince tanımımız hazır.

Elmalı Muzlu Muhallebi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karpuz Limonatası
Nohut Kraker
Şekerpare
Erik Suyu
Mozaik Pasta
Çift Katlı Ayvalık Tost (Çıtır Çıtır Bir Lezzet)
Hdabla | © 2025 |