Elma Brulee

Elma Brulee Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet elma
- 150 gram elma posası
- 10 + 30 gram tereyağı
- 1 tam 4 yumurta sarısı
- 30 gram şeker
- 70 gram beyaz çikolata
Karamelize etmek için;
- 20 gram toz şeker
Elma Brulee Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavada 10 gram tereyağını eritin, elma posasını ekleyin, elmalar yumuşayana kadar pişirin.
- Sonra pürüzsüz olana kadar makinadan çekin.
- Ayrı bir karıştırma kabında 1 tam 4 yumurta sarısını ,30 gram toz şekeri uygunca çırpın, sonra elma püresini ekleyin çırpın.
- Ocağa koyun kaynamadan altını kapatın ve soğutun.
- Üzerine beyaz çikolata ve tereyağını ekleyip uygunca karıştırın.
- İçini açtığımız elmaların içine doldurun en az iki saat dolapta bekletin.
- Üzerine eşit ölçüde şeker ilave edip yakın, servis edin.
Elma Brulee Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

