Elma Brulee

Elma Brulee Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet elma
  • 150 gram elma posası
  • 10 + 30 gram tereyağı
  • 1 tam 4 yumurta sarısı
  • 30 gram şeker
  • 70 gram beyaz çikolata

Karamelize etmek için;

  • 20 gram toz şeker

Elma Brulee Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavada 10 gram tereyağını eritin, elma posasını ekleyin, elmalar yumuşayana kadar pişirin.
  2. Sonra pürüzsüz olana kadar makinadan çekin.
  3. Ayrı bir karıştırma kabında 1 tam 4 yumurta sarısını ,30 gram toz şekeri uygunca çırpın, sonra elma püresini ekleyin çırpın.
  4. Ocağa koyun kaynamadan altını kapatın ve soğutun.
  5. Üzerine beyaz çikolata ve tereyağını ekleyip uygunca karıştırın.
  6. İçini açtığımız elmaların içine doldurun en az iki saat dolapta bekletin.
  7. Üzerine eşit ölçüde şeker ilave edip yakın, servis edin.

Elma Brulee Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Tavuklu Arpa Şehriye Pilavı (Videolu)
Basit Pizza
Limonlu Çatlak Kurabiye
Havuç Ve Kabaklı Kaşık Dökmesi (Çok Pratik Çok Lezzetli)
Fellah Köfte
Un Helvası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet