Ekşi Tatlı Fasülye Mezesi

Ekşi Tatlı Fasülye Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı haşlanmış iri kuru fasülye
  • 1 adet havuç
  • 1 adet kırmızı pancar
  • 1 adet kapya biber
  • 1 tutam maydanoz
  • 6/7 tane kornişon turşu

Sosu için;

  • 2yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 2 yemek kaşığı tahin
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım limon suyu
  • 1’er çay kaşığı kimyon
  • Tuz
  • Karabiber

Süslemek için;

  • Maydanoz
  • Nar

Ekşi Tatlı Fasülye Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Fasulye pancar ve havuç dışındaki zerzevatları doğrayın.
  2. Pancar ve havucu rendeleyin.
  3. Sosu için;Sarımsağı rendeleyip geri kalan materyalleri ekleyip karıştırın.
  4. Bütün gereçleri karıştırıp üzerini maydanoz ve nar ile süsleyebilirsiniz.
    Afiyet olsun 🌸🌸.

Ekşi Tatlı Fasülye Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Cevizli Un Helvası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ramazan Pidesi
Evde Hazır Yufka İle Lahmacun
Evde Pizza Tarifi
Elmalı Tart
Fındıklı Kurabiye (Unsuz Ve Yağsız)
Avokado Yumurtalı Tartin
Hdabla | © 2025 |