Ek Gıda Dönemi Kahvaltı

Ek Besin Devri Kahvaltı Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Yarım mantar (isteğe bağlı)
  • 1 tatlı kaşığı (mantar yerine) tatlı taze biber
  • 1 yemek kaşığı mısır
  • 1 yumurta sarısı

Ek Besin Devri Kahvaltı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not: öncelikle mantar 1 yaş sonrası için uygundur ve 3 gün kuralı ile verilmelidir. Alerjisi olabilir dikkatli olunuz🌼.

  1. Mantarı yahut biberi yağda biraz çevirin ve mısırların suyunu alıp ekledikten sonra yumurta sarısını döktünüz. Yumuşak bırakınız.

Afiyet olsun 🌼🤗.

Ek Besin Periyodu Kahvaltı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Fırında Kaşarlı Patlıcan (Köz Biberli Sos İle)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Muzlu Fit Puding
Mantı Tarifi
Haydari
Ev Yapımı Hazır Gibi Kolay Tavuk Döner Tarifi
Rokalı Patates Salatası
Zeytinyağlı Zahmetsiz Kış Türlüsü
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.