Efsane Çıtır Tavuk Kanatları

Efsane Çıtır Tavuk Kanatları Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım limon
  • Yarım kg tavuk kanat (sadece kanat)
  • 1 bardak içme suyu
  • 2 su bardağı un
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber

Kızartmak için ;

  • 3 su bardağı sıvı yağ

Efsane Çıtır Tavuk Kanatları Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle tavuk kanatlarımızı bir kabın içerisine koyuyoruz .
  2. Ardından yarım limonu sıkıyoruz, bir çay kaşığı tuz ve bir su bardağı su ile yaklaşık yarım saat salamura ediyoruz.
  3. Ardından tavuk kanatların suyunu süzüyoruz, bir kaba un bir kaba içme suyunu koyuyoruz, tavuk kanatları evvel una akabinde suya akabinde tekrar una buluyoruz .
  4. Kızgın yağa atıyoruz gerili önlü nar üzere kızarınca alıyoruz.

Efsane Çıtır Tavuk Kanatları Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Dövme Çorbası ( Kıymalı)
Antakya Patatesli Köftesi
Sütlü Sebze Çorbası
Çikolatalı Yumuşacık Muffin
Soğuk Kahve (Tarif Sordurur)
Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |