Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği

Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet kuru soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet kırmızı biber
  • 4-5 kesim kemikli et
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 500 gram barbunya
  • 2 su bardağı domates sosu
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Tuz
  • Karabiber
  • 3 su bardağı sıcak su

Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri mühürlüyoruz.
  2. Soğan ve biberleri yağda kavurup etleri ek ediyoruz.
  3. Üzerine domates sosu, salça, kırmızı toz biber, tuz ve karabiberini ekleyip 3 su bardağı sıcak su ekliyoruz.
  4. Karıştırıp düdüklünün kapağını kapatıyoruz.
  5. Kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 20-25 dakika pişiriyoruz. Şimdiden afiyet olsun 🌷.

Düdüklüde Etli Barbunya Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Taze Börülce Yemeği
Gaygana
Elmalı Tarçınlı Kek
Mor Lahana Turşulu Nohut Mezesi
Patatesli Köfte
Bisküvili Yoğurt (Ara Öğün)
Hdabla | © 2025 |