Düdüklüde Et Haşlama Yemeği

Düdüklüde Et Haşlama Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo (veya yarım kilo,kişi sayısına nazaran ayarlanabilir) kemikli et
  • 4-5 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Maydanoz
  • Tuz
  • Pul biber
  • Karabiber (isteğe nazaran çeşitli baharatlar ekleyebilirsiniz)

Düdüklüde Et Haşlama Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kemikli etleri tencereye alıp ocağı açalım, et kendi suyunu salıp çekmeye başlayıncaya kadar pişirelim doğradığımız soğanları ek edip biraz daha kavuralım.
  2. Sırayla doğradığımız havuçları, iri iri doğradığımız patatesleri de ekleyip karıştıralım .
  3. Tuzu, sarımsağı ve baharatları da ekledikten sonra, üzeri geçecek kadar sıcak su ve kıydığımız maydanozları da ek edip düdüklünün kapağını kapatalım .
  4. Düdük buhar çıkarmaya başlayınca ocağı kısıp bu şekilde25-30 dk pişirmeye bırakalım.Afiyet olsun.

Düdüklüde Et Haşlama Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Kek
Patlıcanlı Fit Lokmalık Doyurucu Yemek
Antep Fıstıklı Midye Baklava
Acılı Ekşili Meksika Salatası
Mısır Gevrekli Kurabiye
Yağlı Kıl Biber Turşusu
Hdabla | © 2025 |