Düdüklüde Et

Düdüklüde Et Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo kuşbaşı doğranmış et
  • İsteğe bağlı tuz
  • İsteğe bağlı kırmızı toz biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • Yarım yemek kaşığı biber salçası

Düdüklüde Et Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak düdüklüye etimizi alıp suyunu salana kadar ortada karıştıralım.
  2. Suyunu salınca kapağını kapatalım ,orta ateşte düdüklüden ses gelene kadar tutalım .
  3. Düdüklüden ses gelmeye başlayınca yani etimiz kaynayınca kısık ateşe indirelim.
  4. 30 dk pişirelim altını kapatalım ve bekletip açalım.
  5. Tekrar ocağa alalım içerisine tereyağı ,tuz, kırmızı toz biber ,salçalarımızı ekleyip bi 10 dkda o denli pişirdikten sonra yemeğimiz hazır afiyet olsun ❤️

Düdüklüde Et Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Katmer (Kaymaklı)
Beşamelli Bolenez Soslu Fırında Bostan Patlıcan
Fırın Makarna
Karışık Salata
Arpa Şehriyeli Bulgur Pilavı Tarifi
Karınca Tatlısı
Hdabla | © 2025 |