Doyurucu Tavuklu Bowl

Doyurucu Tavuklu Bowl Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 yaprak kıvırcık
  • 1 dilim tam buğday ekmeği
  • 1 yemek kaşığı haşlanmış mısır
  • 1 adet közlenmiş kırmızı biber
  • Yarım mor soğan
  • Yarım tavuk göğsü
  • Zeytinyağ
  • Baharat

Sos için;

  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı mayonez
  • Kırmızı toz biber

Doyurucu Tavuklu Bowl Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Salata için tavuk ve ekmek hariç tüm gereçler doğranarak kaseye alınır. Tavuk göğsü jülyen kesilir. Kajun baharatı, tuz ve kekik ile baharatlanır.
  2. Üzerine biraz zeytinyağ gezdirip (1 yemek kaşığı kadar) güzelce ısıtılmış kızgın tavada gerili önlü pişirilir. Salatanın üzerine koyulur.
  3. Ekmek de tavada gerili önlü kızartılır ya da airfryerda 200derecede 4 derecede kızartılır. Doğrayarak salataya eklenir.
  4. Sos için tüm materyaller karıştırılıp salatanın üzerine eklenir.

Doyurucu Tavuklu Bowl Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

İşte Çıtır Çıtır Patates Kızartması
Borcamda Tiramisu
Tavuk Kapama (Basmati Pirinç İle)
Çikolatalı Açma Tarifi (Tam Ölçülü)
Pancake (Tarçınlı)
Tahinli Çıtır Rulolar (Çok Pratik Muhteşem)
Hdabla | © 2024 |