Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz)

Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı toz şeker

Bulamak için;

  • 1 adet yumurta

Kızartmak için ;

  • Çok az sıvı yağ

Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yoğurt tuz, toz şeker kabartma tozu ek edip karıştıralım.
  2. Sonra unu ek edip düzgünce karıştıralım ve yoğuralım ,ele yapışacak kesinlikle yanınıza bir kapta su alın.
  3. İster yuvarlayıp hal verin ister farklı zevkinize nazaran.
  4. Sonra yumurtayı çırpıyoruz ve hamurları bulayıp düzgünce ısınmış yağa koyup orta kısık ateşte önlü, art yanları pişirelim.

Afiyet bal olsun🥰

Çok pratik hakikaten kesinlikle deneyin pişi severler bunu çok sevecek canınız istedigi her saatte ister sahurda ,sadece 5 dk hamur yap hazır okadar pratik tanım deneyin yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum 🥰.

Yumurtalı Pişi (Çok Pratik, Yağ Çekmez Uğraştırmaz) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Kuru Meyveli Kek
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etimek Tatlısı
Robotta 15 Dakikada Enfes Çiğ Köfte
Tuzlu Kurabiyem
Semizotu Salatam
Supangleli Tavuk Göğsü
Haydari Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |