Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1.5 su bardağı domates konservesi ( yahut domates rendesi)
  • 1 su bardağı süt
  • Damak tadına nazaran tuz

Üzeri için;

  • Kaşar rendesi

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce margarin pişireceğimiz tencereye alıp eritelim, çabucak unu ek edip biraz kavurup çabucak salçayı ekleyelim ve domates susumuzuda ek edelim.
  2. Ardında 6 bardak su tuz ekleyip kaynayana kadar karıştıralım ve kaynayıp katılaşır çabucak sütü boşaltıp 4-5 dk daha pişirip rondodan geçirip pürüzsüz bir hale getirelim.
  3. Servis anında kaşar serpelim.

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Az Acılı Çiğköfte
Ekşi Mayalı Ekmek
Vişneli Kırmızı Pancar Salatasi
Enfes Et Yahnisi
Tahinli Çörek
Tek Kişilik Kendimi Seviyorum Suflesi
Hdabla | © 2025 |