Milföylü Soğuk Baklava

Milföylü Soğuk Baklava Tanımı İçin Malzemeler
- 4 tüm modül milföy
- 2 yemek kaşığı tereyağı
İçine serpmek için;
- Ceviz
Şerbeti için;
- 1,5 su bardağı şeker
- 1 su bardağı su
- 1 su bardağı süt
Üzeri için;
- Nesquik
Milföylü Soğuk Baklava Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak şerbeti yapacağız su ,şeker ve sütü ocağa alalım kaynayana kadar bekleyelim.
- Kaynayan şerbeti soğumaya bırakalım.
- Yağı eritelim. Milföyü küçük kare borcama 2 modül dizelim.
- Sonra milföyün üstüne tereyağı gezdirelim ve cevizi serpelim.
- En son olarak kalan 2 büyük parçayı cevizlerin üstüne koyalım ve keselim kalan yağı üstüne sürelim.
- 200 derece ısıtılmış fırında altı üstü kızarana kadar pişirelim.
- Pişen tatlıyı 5 dk soğumaya bırakalım ve şerbeti dökelim.
- Dinlendirelim ve üstüne nesquik serpiştirelim.
Milföylü Soğuk Baklava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




