Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1,5 yemek kaşığı un
  • 1 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı süt
  • 3 su bardağı su (kıvamına nazaran değişir denetimli ekleyin)

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak unumuzu kavuralım.
  2. İçerisine salça ve domates rendesinide koyup, kavurmaya devam edelim.
  3. Suyunu ekleyip, kaynayınca şehriyesini koyalım.
  4. Sütünüde ekleyip, dinlendirelim.
  5. Üzerine isteğe bağlı kaşarla servis edelim. Afiyet olsun🌸

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ramazan Pidesi Tarifi
Nohut Tava
Lavaş
Cevizli Kivili Lokum
Çilekli Çikolatalı Kurabiye
Bisküvili Toplar
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet