Domates Çorbası

Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 1,5 yemek kaşığı un
  • 1 adet domates
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Yarım çay bardağı süt
  • Yarım çay bardağı süt
  • 3 su bardağı su (kıvamına nazaran değişir denetimli ekleyin)

Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak unumuzu kavuralım.
  2. İçerisine salça ve domates rendesinide koyup, kavurmaya devam edelim.
  3. Suyunu ekleyip, kaynayınca şehriyesini koyalım.
  4. Sütünüde ekleyip, dinlendirelim.
  5. Üzerine isteğe bağlı kaşarla servis edelim. Afiyet olsun🌸

Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Kısır
Yulaflı Sabah Kahvaltısı
Kek
Havuçlu Arpa Şehriyeli Tavuk Çorbası Tarifi (Şifa Gibi Çorba)
Ayvalık Tostu
Taş Kadayıf
Hdabla | © 2025 |