Dolma Yaprak Sarması

Dolma Yaprak Sarması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı pirinç
  • 1 adet soğan
  • Az kıyma
  • 1 diş sarımsak
  • Karabiber
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Az nane
  • Dereotu
  • 1 yemek kaşığı salça

Dolma Yaprak Sarması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri bir kaba alıp içi hazırlayın.
  2. Kuru dolmaları daha evvelce ocakta birkaç dakika haşlayın.
  3. Daha sonra hazırladığınız içi kuru dolmalar ve yaprak yaprakları içini doldurun, tencerenin tabanına kemik üstüne dolmaları koyalım.
  4. Üstünü geçecek kadar su koyalım ve azıcık zeytinyağ gezdirelim kapağını kapatalım.
  5. Kontrollü bir biçimde pişirelim, afiyet olsun.

Dolma Yaprak Sarması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ramazan Pidesi (Küçük Pidecikler)
Beş Çayı Gün Masamız
Ramazan Pidesi (Fırından Alınmış Gibi)
Hamsi Buğulama
Yoğurt Çorbası
Rus Mutfağından Gusinye Lapki (Kaz Ayakları Kurabiyesi)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet