Döküm Tavada T-Bone
Döküm Tavada T-Bone Tanımı İçin Malzemeler
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 adet orta uzunluk soğan
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı soya sosu
- 1 adet dana t bone
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Döküm Tavada T-Bone Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurt, zeytinyağı, soya sosu, tuz, karabiber, soğan ile marine edip 1 gün bekliyoruz.
- Döküm tavayı düzgünce yüksek ateşte ısıttıktan sonra etin 2 tarafını yaklaşık 3 er dakika mühürlüyoruz. Az pişmiş sulu sevenler bu halde yiyebilir. Bir kısmını biz bu türlü yedik. Birazını da tavada kızarttığımız tereyağında 2 dk daha çiğ görünen kısımlar üzerinden pişirip o denli tükettik siz de herkesin damak zevkine nazaran ayarlayabilirsiniz. Herkese afiyet olsun.
Döküm Tavada T-Bone Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









