Döküm Tavada T-Bone

Döküm Tavada T-Bone Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 adet orta uzunluk soğan
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2 yemek kaşığı soya sosu
  • 1 adet dana t bone
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Döküm Tavada T-Bone Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurt, zeytinyağı, soya sosu, tuz, karabiber, soğan ile marine edip 1 gün bekliyoruz.
  2. Döküm tavayı düzgünce yüksek ateşte ısıttıktan sonra etin 2 tarafını yaklaşık 3 er dakika mühürlüyoruz. Az pişmiş sulu sevenler bu halde yiyebilir. Bir kısmını biz bu türlü yedik. Birazını da tavada kızarttığımız tereyağında 2 dk daha çiğ görünen kısımlar üzerinden pişirip o denli tükettik siz de herkesin damak zevkine nazaran ayarlayabilirsiniz. Herkese afiyet olsun.

Döküm Tavada T-Bone Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Harf Rakam Kurabiye
Ispanaklı Yağlı Pide
Pişmaniye Kurabiye
Fırında Mantar
Kalburabastı
Kayısılı Pankek (Bebeklere)
Hdabla | © 2025 |