Diyete Uygun Fırında Kabak
Diyete Uygun Fırında Kabak Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet kabak
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı tozbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı nane
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- Tuz
Üzeri için:
- Yoğurt
- Dere otu
Diyete Uygun Fırında Kabak Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabakları küp küp doğrayın. Üzerine baharatları ek edin. Zeytinyağını ekleyin karıştırın.
- Yağlı kağıt serili tepsiye döküp 180 ° fırında pişirin.
- Üzerine yoğurt ve dere otu ek edip afiyetle yiyin.
Diyete Uygun Fırında Kabak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







