Diyet Sebze Sote

Diyet Zerzevat Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet küçük uzunluk soğan
  • 1 adet küçük uzunluk havuç
  • Yaklaşık 2-3 avuç ıspanak
  • 6-7 adet küçük mantar ( benim mantarlarım küçüktü sizin büyük ise 4-5 adet yeterli)
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağ
  • Son olarak dilediğiniz baharatlar

Diyet Zerzevat Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak soğanları yarım ay formunda doğruyoruz.
  2. Üzerine biraz tuz ve çok az su ve zeytinyağı böylece soğanları karamelize etmiş olacağız.
  3. Daha sonra havucu soyacak ile ince ince çekiyoruz ve kavrulan soğanın üzerine ekliyoruz.
  4. Daha sonra doğradığımız ıspanakları tavaya alıp kapağını kapatıp biraz sönmesini bekliyoruz ve çok hafif kavuruyoruz.
  5. Daha evvelden sapları ile birlikte doğradığımız mantarları zerzevat sotemize ekliyoruz.
  6. Tekrar kavuruyoruz piştiğinden emin olduktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun:).

Diyet Zerzevat Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Semizotu Yemeği
Antioksidan Kısırı
Beşamel Soslu Tavuklu Çanak Patates
Diyete Uygun Karalahana Sarması
Haşhaşlı Portakallı Kek
Rokalı Salatası (Kahvaltılar Bir Başka Lezzetli Olacak !)
Hdabla | © 2025 |