Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk
Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 1 bütün piliç
- Haşlamak için su
- Tuz
Üzerinin sosu için;
- 1 tatlı kaşığı pulbiber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 tatlı kaşığı fesleğen
- 1 tatlı kaşığı salça
- Yarım çay bardağı zeytin yağı
- Yarım limon
- Tuz (dilediğiniz baharatları damak zevkine nazaran değiştirebilirsiniz)
Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bütün tavuğu güzelce temizleyip tencereye su tuz ek edip maks 20 dk eşit kaynatın.
- Bir yandan fırın kabının içine tüm materyalleri karıştırın haşlanmış bütün tavuğu süzüp, sosu güzelce bulayın.
- Airfryer de gerili önlü kızarıncaya kadar pişirin airfryer yoksa fırında da pişirebilirsiniz. Afiyet olsun 😊
Dışı Çıtır İçi Yumuşakcık Bütün Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















