Dereotlu Poğaça

Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • Yarım demet ince doğranmış dereotu
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Aldığı kadar un

İçi için;

  • Dilediğiniz bir peynir

Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karıştırma kabına tüm gereçleri ekleyip yoğurmaya başladım.
  2. Unun tamamını yoğururken yavaş yavaş ekledim. Ele yapışmayan yumuşak bir hamur olduğunda poğaçamı yuvarlamaya başladım.
  3. Ben peyniri yuvarlayıp ortasına koydum lakin siz peyniri de hamura karıştırabilirsiniz.
  4. Yuvarladığım poğaçalarımın üzerine yumurta sarısını sürdüm ve üzerini çörek otu ile süsledim/ hem çok lezzetli hem de çok pratik oldu. Deneyeceklere şimdiden afiyet şifa olsun lezzetli günler dilerim💜

Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcanlı Çöp Şiş Tarifi
Pişmeyen Kabak Salatası
Güveçte Vişneli Turta
Mahluta Çorbası
Haşhaşlı Çörek
Pastane Usulü Supangle
Hdabla | © 2025 |