Demleme Usulü Domatesli Makarna

Demleme Yöntemi Domatesli Makarna Tanımı İçin Malzemeler

  • 2-3 adet sivri biber
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 adet domates rendesi (büyük boy)
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kekik
  • 1 modül tereyağ
  • Sıcak su
  • 500 gram makarna

Demleme Adabı Domatesli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Domates sos için tavada biberleri sıvı yağ ile kavurun.
  2. Üzerine tereyağını eritip, rendelenmiş domatesleri, sarımsağı ve salçayı ekleyip karıştırın.
  3. Suyunu çeken domatesimize baharatları ekleyip üzerine bir paket makarnayı boşalttım.
  4. Biraz kavurduğum makarnaların üzerine geçecek kadar su ekledim ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirdim.

Demleme Tarzı Domatesli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şeftali Soslu Kek
Gelin Pastası
Yayla Çorbası
Mantar Soslu Tavuk Köfte
Sütlü Domates Çorbası
Browni Kurabiye
Hdabla | © 2025 |