Demleme Usulü Domatesli Makarna
Demleme Yöntemi Domatesli Makarna Tanımı İçin Malzemeler
- 2-3 adet sivri biber
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 3 adet domates rendesi (büyük boy)
- 1 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
- 1 modül tereyağ
- Sıcak su
- 500 gram makarna
Demleme Adabı Domatesli Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
- Domates sos için tavada biberleri sıvı yağ ile kavurun.
- Üzerine tereyağını eritip, rendelenmiş domatesleri, sarımsağı ve salçayı ekleyip karıştırın.
- Suyunu çeken domatesimize baharatları ekleyip üzerine bir paket makarnayı boşalttım.
- Biraz kavurduğum makarnaların üzerine geçecek kadar su ekledim ve suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirdim.
Demleme Tarzı Domatesli Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










