Cream Chocolate | 2 Malzemeli

Cream Chocolate | 2 Materyalli Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 konserve hindistan cevizi sütü ( 400ml )
  • Bitter çikolata yahut sütlü çikolata ( 160gr )

Cream Chocolate | 2 Gereçli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hindistan cevizi sütünü kısık ateşte ısıtın, çikolata modüllerini ekleyin ve karıştırın.
  2. Çikolata eridikten sonra kaselere dökün ve buzdolabında 1-2 saat dinlendirin. Afiyet olsun ✨🫶🏼.

Cream Chocolate | 2 Gereçli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pırasa Yemeği
Karışık Pizza
Ispanaklı Şehriye Çorbası
Supangle
Kabak Sarma
Bekarlığa Veda Partisi Menüsü (10 Kişilik)
Hdabla | © 2025 |