Coleslaw
Coleslaw Tanımı İçin Malzemeler
Tek porsiyonluk reçetedir
- 100 gram lahana
- 1 adet havuç
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 çay kaşığı sirke
- 1 çay kaşığı toz şeker
- 1 çay kaşığı tuz
Coleslaw Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce lahanayı ince ince kıyalım.
- Havuçların kabuğunu soyup uzun olacak biçimde rendeleyelim. Karıştırma kabına alalım.
- Ayrı bir kasede yoğurt, mayonez,toz şeker, tuz ve sirkeyi koyup karıştıralım.
- Lahana-havuç karışımını sosla birleştirip buzdolabında 15-20 dakika dinlendirdikten sonra servis edebiliriz.Afiyet olsun.
Coleslaw Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










