Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik )

Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik ) Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 2 çay kaşığı kabartma tozu
- 1/2 (yarım) su bardağı tahin
- Tuz
- Çörek otu
- Pulbiber
- 2 yemek kaşığı dolusu lor peyniri
En üstte:
- 1 tatlı kaşığı susam
Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik ) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Susam hariç tüm materyalleri karıştırıp fırın ya da airfrey kabına aktaralım.
- Üstüne susam serpip 180 derecedeki fırına 15 dakikada pişirelim.
- 3-4 dk dışarıda soğuduktan sonra afiyetle tüketebilirsiniz. Afiyet olsun :).
Not 1 : sağlıklı ve yanlışsız beslenmeye dair bilgi, kıymetli tüyolar,motivasyonlar ve merak ettiğiniz her şeyi instagramdan “diyetisyendenyasamadairhersey” paylaşıyorum:).
Çok Lezzetli Tahinli Glutensiz Ekmek ( Ketojenik ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






