Çok Harika Taze Fasulye Tarifi (Yoğurtlu)
Çok Kusursuz Taze Fasulye Tanımı (Yoğurtlu) İçin Malzemeler
- 300 gram taze fasulye
- 1 tane soğan
- Yarım çay bardağı sıvı yağı
- 1 kase yoğurt
- 1 tatlı kaşığı sarımsak
- Tuz
- Baharatlar
Çok Mükemmel Taze Fasulye Tanımı (Yoğurtlu) Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kuru soğanımızı küp küp doğrayıp tavada kızartıyoruz.
- Fasulyelerimizi uçlarını alıp ortadan bölüp iki ayırdıktan sonra küçük küçük doğruyoruz ,doğradıktan sonra kavurduğumuz soğanların üzerine fasulyelerimizi atıyoruz.
- Fasulyelerimizi ve soğanımızı kavurup tuzunu ekleyip istediğiniz baharatlar ekledikten sonra bir su bardağı su ekleyip fasulyelerimizin pişmesini bekliyoruz.
- Bir kaseye yoğurt, biraz sarımsak karıştırıp üzeri için bir tavada yağ salçayı ve pul biberini kavurup yemeğimizin üzerine dökmek için hazırlıyoruz.
- Önce fasulyelerimizi tabağımıza döküp sonra üzerine yoğurt sonra da sosumuzdan gezdiriyoruz afiyet olsun sıhhatle olsun.
Çok Mükemmel Taze Fasulye Tanımı (Yoğurtlu) Fotoğraflı Yapılışı

















