Çok Harika Taze Fasulye Tarifi (Yoğurtlu)

Çok Kusursuz Taze Fasulye Tanımı (Yoğurtlu) İçin Malzemeler

  • 300 gram taze fasulye
  • 1 tane soğan
  • Yarım çay bardağı sıvı yağı
  • 1 kase yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak
  • Tuz
  • Baharatlar

Çok Mükemmel Taze Fasulye Tanımı (Yoğurtlu) Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kuru soğanımızı küp küp doğrayıp tavada kızartıyoruz.
  2. Fasulyelerimizi uçlarını alıp ortadan bölüp iki ayırdıktan sonra küçük küçük doğruyoruz ,doğradıktan sonra kavurduğumuz soğanların üzerine fasulyelerimizi atıyoruz.
  3. Fasulyelerimizi ve soğanımızı kavurup tuzunu ekleyip istediğiniz baharatlar ekledikten sonra bir su bardağı su ekleyip fasulyelerimizin pişmesini bekliyoruz.
  4. Bir kaseye yoğurt, biraz sarımsak karıştırıp üzeri için bir tavada yağ salçayı ve pul biberini kavurup yemeğimizin üzerine dökmek için hazırlıyoruz.
  5. Önce fasulyelerimizi tabağımıza döküp sonra üzerine yoğurt sonra da sosumuzdan gezdiriyoruz afiyet olsun sıhhatle olsun.

Çok Mükemmel Taze Fasulye Tanımı (Yoğurtlu) Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sıcak Sütlü Kek
Tavada Demleme Lazanya
Tepside Antep Usulü Patlıcan Kebabı
Tavuklu Yoğurt Çorbası (2 Kişilik Tam Porsiyon)
Yaban Mersinli Kremalı Kek
Karnabahar Mücveri
Hdabla | © 2025 |